Persbericht

Tiel – Op 6 februari organiseert Toon Hermans Huis Tiel (THHT) haar eerste koffieochtend onder de naam Toon’s Koffieochtend Tiel. Tijdens deze koffieochtend wordt geld ingezameld voor het werk van Toon Hermans Huis Tiel. Koffiedrinken voor het goede doel. Een mooi en tegelijkertijd gezellig initiatief.

Bedrijven, winkels, instellingen, organisaties, maar ook particulieren schenken koffie voor hun gasten, vrienden, bezoekers, noem maar op. Er staat een speciale THHT-collectebus op tafel, waarin de koffiedrinkers hun bijdrage ten behoeve van het werk van Toon Hermans Huis Tiel kunnen doneren. THHT, inloophuis voor iedereen die geraakt wordt door kanker, heeft voor die ochtend een speciale koffiekit samengesteld die besteld kan worden via de website www.toonskoffieochtendtiel.nl. Het is de bedoeling dat de koffieochtend een jaarlijks terugkerend evenement gaat worden.

Koffiekit
Toon’s Koffieochtend Tiel (TKT) verkoopt die koffiekits aan particulieren en bedrijven. Op dit moment hebben al meer dan vijftig bedrijven zo’n kit, die bestaat uit koffiebekers, koek en een collectebus, aangeschaft. De koffie zit er niet bij, die mag vers op locatie worden gezet. De volledige opbrengst van de verkoop van de koffiekits en de donaties die in de collectebus worden gestopt gaat naar THHT.

Samen koffie drinken
Op 6 februari kan daarom iedereen voor iedereen een koffieochtend organiseren: voor collega’s, vrienden, vriendinnen, klanten, gasten, buren, de kaartclub, sportvrienden, etc. Door mee te doen steunt men het prachtige en zeer nodige werk van THHT.

Aanmelden
Aanmelden voor de koffieochtend kan via de website www.toonskoffieochtendtiel.nl. Daar kunnen ook de koffiekits worden besteld. De kits zijn ook te koop bij diverse bakkers in Tiel, Buren en Maurik. De bijdrage is voor particulieren 20 euro en voor bedrijven 100 euro per kit.

One thought on “Persbericht

Comments are closed.